Az Igar Község Önkormányzata szervezésében meghirdetjük az „Emlékcsokor” témájú fénykép gyűjtő pályázatot, lehetővé téve, hogy fotókon keresztül mutassák be Igar múltját és jelenjét.

NEVEZNI AZ ALÁBBI HÁROM KATEGÓRIÁBAN LEHET:

1990 elött

1990-2010 között

2010 után

A KATEGÓRIÁK DEFINÍCIÓI:

A képeknek tartalmaznia kell „Igart”.

MEGJELENÍTHETŐ ELEMEK:

Igar, Igar-Vám és Igarvámszőlőhegyen készült természetfotók (beleértve épületek, műemlékek, utcák stb…)

Igar, Igar-Vám és Igarvámszőlőhegyen készült, a közösségi élet bemutatását szolgáló fényképek (beleértve társadalmi munka, csoportos, illetve egyéni munkavégzés, bálok, falunapok stb…)

DÍJAZÁS:

Mindhárom kategóriában egy-egy képkeret (értéke 5000 Ft) kerül kisorsolásra.

Az „1990 elött” kategória pályázói között a legtöbb fotót beküldőt digitális képkerettel jutalmazza a szervező, amennyiben minimum 15 fotóval pályázik.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:

Kategóriánkként minimum 1db fotó beküldése. Mellékelve a készítés dátumát (évben meghatározva) készítés helyszínét, illetve az esetlegesen rajta szereplő emberek nevét.

NEVEZÉSI IDŐSZAK: 2021.05.01-2021.05.31

Digitális képek nevezése: A beküldő neve, címe, telefonszáma, a képek és leírásaik a hadi.eva@igar.hu email címre való megküldésével lehetséges. (email tárgya: „Emlékcsokor”)

Hagyományos képek nevezése: A beküldő neve, címe, telefonszáma, aláírása, a képek és leírásaik az Igar Község Önkormányzata Igar Fő utca 1 postacímre való megküldésével, illetve ugyan ezen a címen személyesen (zárt borítékban) lehetséges. A borítékon fel kell tüntetni: „Emlékcsokor”

Hagyományos képek esetén a képek digitalizálása és másolása után a szervező gondoskodik annak visszajuttatására a pályázóhoz.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő, illetve oda nem illő pályázatokat külön értesítés nélkül kizárja. A pályaműveket a kiíró felhasználhatja a későbbi programjait népszerűsítő kommunikációjában. A beküldött pályázat hiányosságáért, az online rendszer esetleges hibáiért a Szervező nem vállal felelősséget.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a gyűjteményből kiállítás készül.

A díjazott pályázókat a Szervező 2021. június 30-ig elektronikus levélben (email cím hiányában postai levélben) értesíti az eredményekről.